«Cambres singulars»: tornen els concerts en espais innovadors de Sant Cugat

El nou cicle de música de cambra en petit format consolida una programació de joves talents

Cambres Singulars tindrà lloc entre l'octubre de 2021 i el febrer de 2022
Cambres Singulars tindrà lloc entre l'octubre de 2021 i el febrer de 2022 | Aj. de Sant Cugat
NacióSantCugat
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:33h

Cinc concerts de música clàssica sonaran en espais innovadors de Sant Cugat on habitualment no hi sona la música. Dins del programa "Viu la Clàssica a Sant Cugat", la ciutat acull el nou cicle de música clàssica en petit format consolidant una programació paritària amb joves talents. La Casa Aymat, el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, el Centre d’Art Maristany i, per primera vegada, l'Ajuntament -l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)- seran els escenaris dels cinc concerts programats entre novembre 2022 i febrer 2023.

La voluntat de l'Ajuntament és apropar aquests equipaments culturals a la ciutadania i atreure nous públics, gràcies a la col·laboració de Joventuts Musicals de Sant Cugat. Totes les actuacions es faran en diumenge a les 12 h del migdia i per un preu de 6 euros l'entrada que ja es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

La tinència d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que aquest format "té un interès especial, ja que combina, dins d'un mateix cicle, músics reconeguts i nous talents i porta la música de cambra fora de les sales de concert més convencionals, buscant espais que aportin nous valors". 

El programa inclou els concerts protagonitzats per la flautista santcugatenca Elisabet Franch (4 de setembre) i el violoncel·lista Pau Codina (12 de febrer), però també amb joves talents com les cordes del Quartet Vivancos (6 de novembre). El cicle també plantejarà combinacions atrevides com la de l'arpa i marimba del Blooming duo (27 de novembre), i altres que ens remetran a sonoritats antigues com el duo de veu i guitarra barroca Isanta & Wasserman (29 de gener).