Dimiteix el president de la Coordinadora Local de Junts per Sant Cugat, Oriol Peguera

En declaracions a NacióSantCugat, Peguera assevera que la seva decisió està fonamentada en estrictes motius personals

Oriol Peguera, excap de la Coordinadora local de Junts per Sant Cugat
Oriol Peguera, excap de la Coordinadora local de Junts per Sant Cugat | TW
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:23h

Després d'un complex procés de primàries que va resultar amb Josep Maria Vallès com a alcaldable de Junts per Sant Cugat de cara a les eleccions municipals del 2023, ara el partit s'enfronta a una nova votació cabdal. I és que el fins ara president de la Junta Local de JxSTC, Oriol Peguera, va presentar a principis d'octubre la seva dimissió i s'enceta ara una nova consulta entre la militància.

En declaracions a NacióSantCugat, Peguera assevera que la decisió està fonamentada en estrictes "motius personals" i rebutja que tingui res a veure amb possibles discrepàncies polítiques després dels resultats de les primàries -cal assenyalar que la seva marxa també ha coincidit amb una altra dimissió dins de la seva Coordinadora Local, la de la vocal Anna Muñoz-.

"Fa un any i mig, vaig assumir el càrrec de manera provisional després del mandat de Marc Ledesema. I ara he considerat que era ja el moment de fer un pas al costat per deixar via lliure a una nova presidència que agafi amb forces l'imminent període electoral amb plena disposició", ha reivindicat Peguera. 

Així doncs, com queda l'escenari? Doncs el pròxim 7 de novembre, els afiliats de Junts estan convocats a la Casa de Cultura per votar qui serà el pròxim coordinador local de la formació amb la seva pertinent executiva. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el nom amb més força -i sembla que únic- per afrontar el relleu seria el d'Albert Mendoza, excap de les Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.