Consulta totes les afectacions a Sant Cugat per la Cursa de RAC1 d'aquest diumenge

El consistori habilitarà el servei del bus llançadora del pàrquing dissuasori de l'avinguda de les Roquetes

Imatge d'una cursa de RAC1
Imatge d'una cursa de RAC1 | RAC1
Redacció
14 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:45h

Amb la celebració de laCursa de RAC1, s'espera que milers de corredors i persones visitin Sant Cugat aquest diumenge. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha informat de tots els indrets i servis afectats pel trànsit arran de la prova esportiva que recorrerà els llocs més emblemàtics amb un circuit de cinc quilòmetres amb el punt de sortida i arribada a l'avinguda de Pla del Vinyet. El recorregut passarà pels mítics carrers del centre, el Teatre-Auditori, els edificis modernistes, el Golf centenari, el Mercat Vell i el Monestir. 
  Així doncs, entre les 8 h del matí i les 12 h, tots els carrers per on passa la cursa s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels atletes. Per contra, Pla del Vinyet quedarà completament tallat des de la plaça Gabriel Ferrater al carrer Cèsar Martinell de 6 h del matí a les 14 h del migdia. 

D'altra banda, el servei de bus també es veurà afectat: les línies L1, L2 i L3 es desviaran pel carrer Cèsar Martinell de les 6 a 14 h; la línia L8 desviarà el seu recorregut per Av. Torreblanca – Rbla. Del Celler també de 6 a 14 h; i les dues parades afectades (Pla del Vinyet i Elies Rogent) quedaran anul·lades. 

Tanmateix, amb la finalitat de facilitar la mobilitat dels assistents, el consistori ha informat de l'habilitació del servei de bus llançadora del Park & Ride per al pàrquing dissuasori de l'avinguda de les Roquetes als afores del municipi. El bus, que passarà cada 20 minuts i portarà els usuaris al centre, serà completament gratuït i funcionarà de les 7 h del matí a les 12 h del migdia.