1 de 10
la cursa de rac1

Consulta totes les afectacions a Sant Cugat per la Cursa de RAC1 d'aquest diumenge

El consistori habilitarà el servei del bus llançadora del pàrquing dissuasori de l'avinguda de les Roquetes

Imatge d'una cursa de RAC1 | RAC1
per NacióSantCugat, 14 d'octubre de 2022 a les 16:44 |

Amb la celebració de la Cursa de RAC1, s'espera que milers de corredors i persones visitin Sant Cugat aquest diumenge. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha informat de tots els indrets i servis afectats pel trànsit arran de la prova esportiva que recorrerà els llocs més emblemàtics amb un circuit de cinc quilòmetres amb el punt de sortida i arribada a l'avinguda de Pla del Vinyet. El recorregut passarà pels mítics carrers del centre, el Teatre-Auditori, els edificis modernistes, el Golf centenari, el Mercat Vell i el Monestir. 
  Així doncs, entre les 8 h del matí i les 12 h, tots els carrers per on passa la cursa s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels atletes. Per contra, Pla del Vinyet quedarà completament tallat des de la plaça Gabriel Ferrater al carrer Cèsar Martinell de 6 h del matí a les 14 h del migdia. 


D'altra banda, el servei de bus també es veurà afectat: les línies L1, L2 i L3 es desviaran pel carrer Cèsar Martinell de les 6 a 14 h; la línia L8 desviarà el seu recorregut per Av. Torreblanca – Rbla. Del Celler també de 6 a 14 h; i les dues parades afectades (Pla del Vinyet i Elies Rogent) quedaran anul·lades. 

Tanmateix, amb la finalitat de facilitar la mobilitat dels assistents, el consistori ha informat de l'habilitació del servei de bus llançadora del Park & Ride per al pàrquing dissuasori de l'avinguda de les Roquetes als afores del municipi. El bus, que passarà cada 20 minuts i portarà els usuaris al centre, serà completament gratuït i funcionarà de les 7 h del matí a les 12 h del migdia. 

 
També hauries de llegir
Fa 19 setmanes

Sant Cugat, seu de la pròxima Cursa de RAC1

Participació