Suspensions i multes econòmiques: el càstig a la Sabadellenca per les agressions en un partit a la Farga

La FCF constata que l'àrbitre i un delegat del col·legi de Sant Cugat van ser colpejats després d'un empat a l'últim minut

Imatge del final del partit instants previs a l'agressió contra l'àrbitre
Imatge del final del partit instants previs a l'agressió contra l'àrbitre | Cedida
07 d'octubre del 2022
Actualitzat el 08 d'octubre a les 15:02h

La Federació Catalana de Futbol s'ha pronunciat després dels incidents que es van viure diumenge passat en el camp del CE La Farga XXI contra la UE Sabadellenca. Un partit amb molta tensió -que inclús va requerir el desplegament d'un dispositiu policial- que va esclatar arran d'un empat a l'últim minut amb agressions a l'àrbitre i al delegat del col·legi santcugatenc. 

Segons la resolució a la qual ha tingut accés NacióSantCugat, el Comitè de Competició de la FCF ha acordat la interposició de diverses sancions esportives després d'haver analitzat el cas i constatar fets constitutius d'infraccions

Pel que fa al delegat de la UE Sabadellenca que va agredir l'àrbitre i al seu homòleg de la Farga, el Comitè l'imposa una sanció de 23 partits de suspensió i una multa econòmica de 92 euros. Per altra banda, el jugador de la cocapital vallesana que també va efectuar "accions lleument violentes, sense acreditar-se ànim agressiu" i que va proferir "expressions ofensives contra el decòrum o la dignitat" envers membres de l'equip rival ha estat sancionat amb 2 partits de suspensió i 8 euros de multa.

A més, altres 6 jugadors del partit -cinc de la Sabadellenca i un de la Farga- també han estat amonestats amb una sanció econòmica de 3 euros cadascun per la resta de targetes grogues. 

Així doncs, més enllà dels partits sancionats, la Farga haurà de pagar una multa total de 3 euros per les faltes indicades, mentre que la UE. Sabadellenca haurà de fer front a una multa total de 115 euros.