Valldoreix

Picabaralla a la xarxa entre Junts per Valldoreix i Cs per la pujada de sous i dietes dels vocals de l'EMD

La vocal de Cs explica en un article que va ser una decisió presa d'"esquenes" a ella i del seu partit

per NacióSantCugat, 6 de febrer de 2020 a les 12:15 |
Votació per la pujada de sous i dietes al ple de l'EMD de Valldoreix | EMD
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La vocal del grup municipal de Cs a l'EMD de Valldoreix, Anna Cano, ha firmat aquest matí un article sota el títol "Servir o servir-nos?", fent referència a l'"intolerable" augment de sous i dietes que es va aprovar a l'últim ple de Valldoreix. Una pujada que afecta tant als membres del govern (amb excepció del President) com a la resta de vocals de l'oposició.


Cano explica en l'article que va ser una decisió presa d'"esquenes" a ella i del seu partit, perquè sabien que des de Cs estarien "radicalment en contra" d'una mesura que, segons diu, només busca un vergonyós ànim de lucre personal".


La vocal de Cs recorda que fa sis mesos, tots els grups polítics es van asseure i van arribar a un acord per tenir retribucions "dignes i raonables". Defensa que d'aquesta forma, s'aconseguien alhora uns diners que podien ser destinats a altres partides pressupostàries com per exemple, pintar l'Escola Bressol. Un acord que, segons indica, s'ha "desfet" amb una mesura que l'únic que aconsegueix és "desprestigiar la política" i que la ciutadania "s'allunyi cada cop més".

En aquest sentit, el vocal i portaveu municipal de Junts per Sant Cugat - Valldoreix, Bernat Gisbert, ha respost a Twitter que "el què és intolerable és que l'article contingui mentides". Gisbert retreu que es tracta d'una "reparació" de sous que s'havia proposat a l'inici de legislatura i que, segons explica, Cs havia acceptat.  Un missatge que ha estat ràpidament contestat pel regidor de Cs a l'ajuntament de Sant Cugat, Sergio Blázquez, remarcant que l'article "no conté cap mentida" i que ja explicaran la pujada de sous als veïns. Aleshores Gisbert ha respost que la proposta aprovada és la mateixa proposta de Cs que va donar per escrit just després de les eleccions en una reunió amb ell i la vocal Susana Herrada com a representants del govern de Junts per Valldoreix per una banda, i amb el regidor de Cs de l'Ajuntament Aldo Ciprian i la vocal de l'EMD Anna Cano, per l'altra.

 

Participació