«L'arbre que volia veure món»: el projecte solidari per a fer realitat els somnis dels Petits Valents

Les veïnes Rosa Maria Cabanas i Montse Moral han impulsat una iniciativa benèfica per recollir fons pels infants ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu

S.B.
11 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:50h
"L'arbre que volia veure món". Aquest és el títol del projecte benèfic impulsat per les veïnes de Sant Cugat, Rosa Maria Cabanas i Montse Moral, per tal de recollir fons pels "Petits Valents" ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu i ajudar a fer que els seus somnis es facin realitat.

L'activitat, emmarcada en la Festa de Tardor i prevista pel 22 i 23 d'octubre, consistirà a penjar el màxim de fotografies de viatges en un arbre ubicat als Jardins del Paga-li, Joan -just al costat del Monestir-. Les imatges, plastificades, hauran d'il·lustrar paisatges o edificis d'arreu del planeta.

Segons apunten els organitzadors, cal evitar que a les imatges s'hi vegin persones i caldrà que es signi un document de cessió de drets abans de ser penjades. Tanmateix, també s'oferirà l'opció de fer dibuixos per penjar-los en el mateix indret i l'oportunitat de fer-se una fotografia disfressat d'arbre.

Als participants, se'ls sol·licitarà fer un donatiu de 5 euros que es destinaran a fomentar la recerca de tota mena de malalties que afecten amb especial cruesa als infants. La iniciativa compta amb el suport de l'Àrea de Serveis Socials de l'Hospital SJD, que també ha engegat una campanya solidària a la seva web.

Podràs penjar la teva fotografia el dissabte 22 d'octubre de les 9 h del matí a les 21 h de la nit i diumenge 23 de les 10 h del matí a les 13 h del migdia. Tanmateix, cal destacar que a les 13.15 h es prendrà una foto amb l'arbre tot revestit de les instantànies aportades. Cabanas i Moral animen a la ciutadania a participar de la iniciativa i a venir a aquella hora per immortalitzar el moment.