Valldoreix

Xocolatada Solidària contra el càncer infantil a Valldoreix

Una jornada benèfica que serveix per conscienciar de la necessitat de què tot infant amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible.

per Sergi Baixas, 6 de febrer de 2020 a les 10:54 |
Xocolatada Solidària contra el càncer infantil a Valldoreix | EMD
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'EMD de Valldoreix anuncia l'arribada de la 3a edició de la Xocolatada Solidària en motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil. Enguany, per tal d'aconseguir una major participació i una recaptació més "generosa" s'ha decidit que coincideixi amb la Festa de Carnaval de l'Escola Ferran i Clua programada pel dia 21 de febrer. Tanmateix, el 14 de febrer l'Escola Bressol del barri també acollirà un avanç de l'activitat benèfica.

Un esdeveniment obert a tothom que forma part d'una iniciativa que pretén organitzar un total de 1.200 xocolatades arreu d'Espanya -una per cada infant diagnosticat cada any a l'Estat espanyol- per recaptar fons per finançar el grup d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Una jornada anual que serveix per conscienciar de la necessitat de què tot infant amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible.


Entre les 13 entitats organitzadores de la Xocolatada Solidària està la Asociación Anita de Valldoreix, promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita, i que centra la seva acció A recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals. Una activitat promoguda per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H.

 

Participació