Víctor Grifols marxa i cedeix la presidència a Steven Mayer

L'objectiu és reforçar el lideratge de la farmacèutica catalana i accelerar l'execució del seu pla estratègic

Redacció
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:42h
El president i conseller delegat de Grifols, Víctor Grífols, en una imatge d'arxiu.
El president i conseller delegat de Grifols, Víctor Grífols, en una imatge d'arxiu. | EP

Víctor Grifols deixa la presidència i nomena a Steven F. Mayer com el seu successor. Aquests canvis, aprovats per unanimitat aquest dilluns, busquen reforçar el lideratge de la companyia i accelerar l'execució del seu pla estratègic.

5902
I és que la voluntat del consell d'administració és "seguir impulsant l'excel·lència operativa i augmentar el valor per a tots els seus accionistes". Una missió que s'emmarcarà en els objectius de reducció dels nivells d'endeutament de la farmacèutica catalana i en la millora de generació de liquiditat de caixa.

"Conec a Steven des que es va incorporar al Consell quan vam adquirir Talecris l'any 2011, i sé que la seva experiència, visió, coneixements i important trajectòria en els mercats de capitals seran actius molt valuosos per a liderar l'avanç de Grifols i complementar l'equip directiu", ha reivindicat el president sortint, Víctor Grifols, que esdevé president d'honor de la companyia.

Per la seva banda, Mayer ha volgut destacar la importància de garantir que els valors fonamentals de Grifols -com ara la integritat, el respecte, la inclusió i la sostenibilitat- continuïn guiant-los d'ara endavant.

Qui és Steven F. Mayer?
Conseller de Grifols des de gener de 2011, també és CEO d'Iron Horse Acquisition Corp. i de Dedication Capital LLC; empreses d'inversió privades fundades per ell. Tanmateix, del 2002 al 2018, també ha estat ocupant diversos càrrecs de responsabilitat a Cerberus Capital Management L.P. i Cerberus California LLC.