VÍDEO | Agressió a l'àrbitre i al delegat de La Farga després d'un empat a l'últim minut contra la Sabadellenca

La darrera jornada de la Tercera Catalana de Futbol va forçar el desplegament d'un operatiu dels Mossos

Imatge del final del partit instants previs a l'agressió contra l'àrbitre
Imatge del final del partit instants previs a l'agressió contra l'àrbitre | Cedida
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:14h

Vergonya aliena. Ahir a la tarda, desenes d'assistents del partit del CE La Farga XXI vs. la UE Sabadellenca (3-3) van observar incrèduls com l'entrenador i el delegat de l'equip de la cocapital vallesana agredien l'àrbitre i el delegat del col·legi santcugatenc després d'un empat a l'últim minut.

Segons ha pogut saber NacióSantCugat, els ànims del matx de la tercera jornada del grup 6 de Tercera Catalana de Futbol van anar escalfant-se exponencialment al llarg de la trobada, fins al punt que va arribar a ser necessari el desplegament, a la mitja part, d'un dispositiu policial als afores de l'escola com a mesura de prevenció.

No obstant això, de totes maneres tot va acabar esclatant quan, en la darrera jugada, els fargueros aconseguien igualar el marcador després que l'àrbitre xiulés una falta indirecta dins de l'àrea rival. Immediatament, els jugadors i equip tècnic de la Sabadellenca van saltar a la gespa amb una bateria de retrets i amenaces fins a acabar en les esmentades agressions amb bufetades i clatellades -com en el segon 20" del vídeo-.
  Segons ha pogut saber aquest mitjà, La Farga enviarà proves gràfiques dels fets a la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tal que es prenguin les mesures oportunes; tot i que, per ara, s'hauria rebutjat presentar una denúncia formal de l'incident al cos dels Mossos d'Esquadra.

Aquesta tarda, i arran de la publicació de la notícia, la FCF ha informat a través de les xarxes socials que han traslladat el cas a la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència per analitzar l'incident. "L'FDF sempre està compromesa contra la violència en el futbol", ha sentenciat la resposta amb el hastag #ProuViolènciaAlFutbol.