El festival Petits Camaleons tanca una nova edició d'èxit amb 22.000 assistents

"La valoració és absolutament positiva", ha afirmat el director del festival, Albert Puig

Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:30h

L'11a edició del festival de música familiar Petits Camaleons, celebrat aquest cap de setmana a Sant Cugat, ha tornat a registrar unes xifres d'èxit amb més de 22.000 assistents i pràcticament la totalitat de les entrades exhaurides. 

Stay Homas, Els Catarres, Buhos o Roba Estesa, són tan sols alguns dels noms que han omplert durant les darreres hores la desena d'escenaris a la ciutat secundats de zones de jocs per nens, "food trucks", espais de pícnic i activitats diverses. Un certamen on els més petits de casa també han pogut gaudir d'una sala de premsa exclusiva per demanar signatures i poder fer preguntes a tots els artistes. 

"La valoració és absolutament positiva", ha afirmat el director del festival, Albert Puig, en declaracions a l'ACN. "Volíem tornar a allò que teníem abans i sembla que tothom en tenia moltes ganes", ha celebrat reivindicant la "tornada a la normalitat" i la "resposta espectacular" dels assistents després de les passades edicions marcades per la pandèmia.

Pel que fa al futur del projecte, Puig desitja que el festival guanyi "seriositat". "La música familiar acostuma a ser les últimes escorrialles dels pressupostos, no se li dona importància, però és molt important que els nens escolten bona música des dels inicis", ha sentenciat.