Marc Tolrà enterra el seu passat polític i s'afilia al PSC

Una formació on, assegura, ha trobat un discurs d'"ordre, moderat i responsable" amb el qual millor s'identifica

Marc Tolrà
Marc Tolrà | TW
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:28h
Després de dos anys entre els passadissos de les institucions europees a Brussel·les, el jurista i advocat Marc Tolrà, de 26 anys, torna a aterrar a la política santcugatenca. I ho fa amb un notori canvi de colors. Exmilitant de Convergència i el PDECat -del 2015 al 2019- i membre de l'executiva del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) durant les últimes eleccions catalanes del 2021 sota el lideratge de Marta Pascal, ara Tolrà enterra el seu passat convergent i pica l'ullet als socialistes.

"La setmana passada em vaig afiliar al PSC", anunciava fa uns dies a través de les xarxes socials. "Un orgull formar part d'un projecte col·lectiu centrat en el progrés social i en la unitat civil del nostre poble, a partir d'uns valors catalanistes, progressistes i europeistes", esgrimia en una piulada.

Ara, en declaracions a NacióSantCugat, Tolrà explica que ha estat una transició "còmode i natural". "És un canvi que no em ve de nou i que no m'ha suposat cap gran trasbals, ja que, en realitat, el PSC és el partit que més he votat a la meva vida", desvela. Una formació on, assegura, ha trobat un discurs d'"ordre, moderat i responsable" amb el qual millor s'identifica.

No obstant això, i malgrat la coincidència de l'anunci a les portes dels comicis municipals, Tolrà reivindica que el seu moviment no amaga cap intenció velada d'esgarrapar algun càrrec vermell. "Ara estic dedicant tots els esforços a treure'm les oposicions per al Cos Superior d'Administracions Civils de l'Estat i això ja em treu molt de temps", afirma remarcant que actualment està centrant tots els seus esforços en la seva vessant professional.

Ara bé, malgrat tot, no descarta que de cara a un futur, pugui tornar a involucrar-se de més a prop i "viure més intensament" el dia a dia del municipi. "M'agrada molt fer política local perquè això em permet participar i estar més connectat a la ciutat que m'ha vist créixer", reivindica. Per aquest motiu, durant els propers mesos donarà suport a l'equip socialista santcugatenc encapçalat per Pere Soler perquè aquest pugui aconseguir els millors resultats electorals possibles.