1 de 10
protecció civil

Personal de Protecció Civil de Sant Cugat es forma sobre implantació de plans i simulacres

El curs vol donar eines a les administracions per garantir l'aplicació efectiva de plans de protecció civil municipal

Personal de Protecció Civil de Sant Cugat ha participat en la primera sessió del curs | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
per NacióSantCugat, 23 de setembre de 2022 a les 10:15 |
Personal tècnic de l'Ajuntament de Sant Cugat han participat aquesta setmana en la primera sessió del Curs d'implantació de plans municipals i simulacres que imparteix Protecció Civil de la Generalitat per tal de donar recursos a les administracions locals per implantar plans de protecció civil municipal a través de simulacres.

Aquesta és la primera edició del curs, adreçat prioritàriament a personal tècnic municipal d'ajuntaments amb un Pla de Protecció Civil Municipal aprovat o tramitat a la Direcció General de Protecció Civil, que ha comptat amb una vintena de participants d'ajuntaments i consells comarcals.


El curs pretén facilitar als ens locals les eines per poder dur a terme les accions que garanteixen el coneixement dels plans de protecció civil municipals per part dels seus responsables i afavorir la seva aplicació efectiva en episodis de risc i emergència.

A les sessions es prepararà i realitzarà un simulacre de despatx, s'elaboraran els documents clau per al disseny i s'avaluaran els resultats, s'abordarà com preparar un simulacre operatiu i s'analitzarà el programa d'implantació d'un pla de protecció civil municipal (Duprocrim).

 

Participació