Detinguts per robar catalitzadors a vehicles aparcats a l'Hospital General de Catalunya

Un dels dos va entregar una documentació falsa, i en comprovar el seu nom veritable van constatar que li constava una ordre de detenció per un robatori amb força

Dos agents de paisà van identifiicar i detenir els lladres després que intentessin fugir
Dos agents de paisà van identifiicar i detenir els lladres després que intentessin fugir | Josep M. Montaner
Redacció
22 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:36h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimarts dos homes de 26 i 36 anys com a presumptes autors de dos delictes de furt i resistència i desobediència a agents de l'autoritat, després que una patrulla de paisà que feia tasques de prevenció a Sant Cugat detectessin un vehicle a la zona de l'aparcament de l'Hospital General que estaria relacionat amb robatoris de catalitzadors. Els agents van veure que el copilot sortia en diverses ocasions i s’estirava al terra mirant els baixos dels vehicles estacionats.

Els policies es van identificar com a agents i van intentar aturar el vehicle, però els ocupants van intentar fugir cap a l'autopista. Quan van aconseguir aturar-lo, els agents van escorcollar el vehicle i hi van trobar dos catalitzadors tallats, un d'ells encara cremant per la zona on l'havien tallat, i diverses eines per tallar-los, així com una radial.

Des de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la comissaria van alertar just en aquell moment un home que estava denunciant la sostracció del catalitzador del seu vehicle al turisme que havia estacionat a l'aparcament on van localitzar els lladres.

Les dues persones van quedar detingudes, i un cop a les dependències policials van constatar que un d'ells havia donat una documentació falsa. Amb el seu nom veritable, li constava una ordre judicial de detenció per un delicte de robatori amb força a Girona.

El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí va posar els dos detinguts en libertat amb càrrecs.