PIMEC Vallès Occidental, a favor dels plans de contingència a les empreses davant la incertesa econòmica

El president de l'entitat, Xavier Pujol, demana als empresaris "no caure en el desànim"

Redacció
21 de setembre del 2022
Representants de PIMEC i de Sant Cugat Empresarial s'han trobat a Sabadell
Representants de PIMEC i de Sant Cugat Empresarial s'han trobat a Sabadell | Cedida/PIMEC
El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha mostrat el seu acord amb la creació de plans de contingència per part de les empreses, en previsió de l'escenari econòmic incert que es preveu per als pròxims mesos, marcat per la inflació i la crisi energètica.

Així ho va fer saber en el marc d'una reunió amb Jaume Vives, president de Sant Cugat Empresarial, en què les entitats han intercanviat opinions sobre el complex estat de l'economia i el sistema empresarial. "Els empresaris no poden caure en el desànim, ja que aquest pot tenir com a conseqüència una aturada més greu del sistema", ha destacat.

Durant la primera reunió amb Sant Cugat empresarial des que Pujol va assumir la presidència de la patronal al Vallès Occidental, l'entitat ha donat a conèixer la seva estructura i funcionament, i els representants de les dues entitats han refermat la seva voluntat de continuar treballant conjuntament per fer arribar els serveis a les micro, petites i mitjanes empreses.

A la trobada també hi han assistit el delegat territorial de PIMEC Vallès Occidental, Miquel Martínez, i l’anterior president de l’associació Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, el vocal de la Junta Directiva, Lluís Sisquella, i la gerent, Silvia Trabalón.