el celler de llibres

Crida de la llibreria El Celler de Llibres per salvar l'establiment

Han posat uns vals amb un 5% de descompte per a tots els clients

El Celler de Llibres es troba a la Rambla del Celler de Sant Cugat | Sergi Baixas
per Marta Casas, Sant Cugat, Catalunya | 19 de setembre de 2022 a les 16:52 |
Són temps difícils per al sector de la venda de llibres, i hi ha una llibreria de Sant Cugat que aquest dilluns ha llençat un crit d'alerta per intentar salvar l'establiment de la posició de "vulnerabilitat" en què es troben. Es tracta de El Celler de Llibres, situada a la Rambla del Celler, que ha anunciat a través del seu compte de Twitter una promoció per atraure clients a fer les seves compres. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">Salvem el Celler de Llibres!<br><br>Aquesta és una crida a tots els nostres amics i amigues. A tots aquells i aquelles amb qui hem gaudit durant els darrers 22 anys de moments inoblidables al voltant dels llibres.<br>(segueix) <a href="https://t.co/jtcEF4b8QX">pic.twitter.com/jtcEF4b8QX</a></p>&mdash; El Celler de Llibres (@cellerdellibres) <a href="https://twitter.com/cellerdellibres/status/1571823067516510210?ref_src=twsrc%5Etfw">September 19, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


En un fil a la xarxa social, El Celler de Llibres demana ajuda per sortir-se d'una situació delicada, fruit de "la caiguda de vendes generalitzada, unida a l'increment de costos fixes (lloguer, llum, aigua...)". Segons expliquen els responsables, la llibreria necessita "liquiditat", perquè "ja sabem tots els que significa entrampar-te amb un banc".

Per això, des d'avui i fins al 5 de gener de 2023, l'establiment posa a disposició dels clients uns vals per imports de 20, 50, 100 i 200 euros, que inclouen un descompte del 5% en tots els productes de la llibreria. A més, es poden personalitzar per regalar-los, és a dir que són una bona idea per utilitzar-los per fer regals de Nadal. 


"Si us plau, no deixeu que el nostre somni es perdi a la foscor", demanen des del Celler de Llibres. 

 

Participació