Els Caparrots de Sant Cugat celebren la 6a Diada de Testes aquest dissabte

Comptaran amb quatre colles convidades, vingudes de Premià de Mar, Martorell, Sant Quintí de Mediona i Cubelles

Els Caparrots de Sant Cugat
Els Caparrots de Sant Cugat | Lali Puig/Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
19 de setembre del 2022
Els Caparrots de Sant Cugat celebren aquest dissabte la 6a Diada de Testes, tota una jornada d'activitats al voltant dels capgrossos de la ciutat i que compartiran amb quatre colles convidades.

La programació arrencará a les 11h a la plaça de l'Om, amb un contacontes a càrrec d'Eva Tataret, i de les 11.30h a les 13.30h es farà un taller de construcció de capgrossos.

A la tarda, les activitats es traslladaran a la plaça d'Octavià. A les 17h hi haurà un berenar, previ a l'arrencada de la cercavila (17.45h), que recorrerà els carrers Santiago Rusiñol, Carme, la rambla del Celler, el carrer Sant Bonaventura, la plaça Barcelona, el carrer Xerric, el carrer Santa Maria, la plaça Quatre Cantons, el carrer Endavallada, la plaça Sant Pere i el carrer Major per tornar a la plaça d'Octavià. Allí es farà l'entrega d'obsequis i parlaments dels caparrots locals i les colles convidades - els Capgrossos de Premià de Mar, de Martorell, de Sant Quintí de Mediona i de Cubelles.

Tot seguit, totes les colles faran una mostra de balls i, a partir de les 19.45, es tancarà la festa amb un concert de música folk a càrrec de Calcetes Tradis.

Tota la jornada comptarà amb l'acompanyament dels grallers i els timbalers de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.