Can Ninot ja té a punt la programació d'aquesta tardor

S'han programat cinc obres per als pròxims caps de setmana de setembre i octubre

Un dels espectacles de Can Ninot
Un dels espectacles de Can Ninot | Cedida/Can Ninot
Redacció
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:49h
Can Ninot, el centre d'espectacles de titelles de Sant Cugat, ja té a punt la programació per aquesta tardor, que arrencarà aquest mateix dissabte, amb la companyia Tian Cusidó, Titelles Naip i Fes-t'ho com vulguis com a protagonistes.

Així, aquest cap de setmana la companyia Tian Cusidó representarà Els tres porquets, dissabte 24 a les 28h i diumenge 25 a les 12h. Es tracta de la popular rondalla explicada amb titelles de drap i un final una mica diferent.

Ja a l'octubre, el primer cap de setmana serà Titelles Naip l'encarregada d'explicar Un món de contes, un viatge imaginari per la rondallística de diferents continents amb un narrador que farà servir diversos tipus de titelles per explicar les històries vingudes d'Amèrica, Rússia i Corea.

El 8 i 9 d'octubre es podrà veure El patufet, de la mà de Tian Cusidó, la història d'en Josepet, que regenta un colmado en un poble que ha esdevingut ciutat i des d'on explicarà la història d'en Patufet, un nen petit com una nou.

El tercer cap de setmana d'octubre, Fes-t'ho com vulguis portarà a l'escenari de Can Ninot El petit príncep, el conegut relat d'Antoine de Saint-Exupéry narrat per la Nona, acompanyada per la guineu i el mateix Petit Príncep.

Finalment, els dies 22, 23, 29 i 30 d'octubre, la companyia Tian Cusidó representarà La castanyera, la història de com aquest emblemàtic personatge es troba un follet entremaliat i un gegant bondadós pel bosc on buscava les castanyes i com se les empesca per fer-les arribar a tots els infants de Sant Cugat.

Totes les representacions tenen un preu de 7,5 euros però són gratuïtes per als menors de 18 mesos. La compra d'entrades ja es pot fer a la web de Can Ninot.