Els Gausacs tornaran a ser al Concurs de Castells de Tarragona

Hi han participat de manera ininterrompuda des del 2012, i en una ocasió, a la Diada del diumenge

Un castell dels Gausacs
Un castell dels Gausacs | Toni Curcó
Redacció
12 de setembre del 2022
Els Gausacs, els Castellers de Sant Cugat, participaran al pròxim Concurs de Castells de Tarragona, en la jornada de dissabte, després de classificar-se en 17a posició en el rànquing que hi dona accés.

Els Castellers de Sant Gugat han participat de manera ininterrompuda al Concurs des del 2012 - tret del 2020, que no es va celebrar a causa de la pandèmia -, i en una de les edicions, la del 2018, ho van fer a la jornada de diumenge.

Així, la colla vol obrir la porta a tothom per acompanyar-los a la Tarraco Arena Plaça el pròxim 1 d'octubre, "una oportunitat única per viure els castells des de dins i gaudir d'una de les diades castelleres més espectaculars de la temporada", afirmen.

Els Gausacs compartiran plaça amb 16 colles més: els Castellers del Poble Sec, els d'Esplugues, els de Cornellà, els Sagals d'Osona, els Xicots de Vilafranca, els Nens del Vendrell, els Castellers de Terrassa, els Bordegassos de Vilanova, els Xics de Granollers, els Xiquets del Serrallo, la Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, els Castellers de la Sagrada Família, els de la Vila de Gràcia, la Colla Jove de Barcelona, els Castellers de Barcelona, els de Lleida i els Marrecs de Salt. La Colla Jove dels Castellers de Sitges ha renunciat en les últimes hores a participar en el Concurs.