Sant Cugat, seu de la pròxima Cursa de RAC1

L'esdeveniment es retransmetrà en directe des de la plaça del Teatre-Auditori, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat

Imatge d'una cursa de RAC1
Imatge d'una cursa de RAC1 | RAC1
Redacció
12 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:40h
Sant Cugat acollirà la pròxima Cursa de RAC1, el pròxim 16 d'octubre, recorrent els llocs més emblemàtics de la ciutat en la seva setena edició. Serà la primera vegada que aquesta cita se celebra al Vallès Occidental.

El recorregut serà circular, de cinc quilòmetres, per espais naturals i històrics de la ciutat: passarà pel centre de Sant Cugat, el Teatre-Auditori, els edificis modernistes, el Golf centenari, el Mercat Vell i el Monestir. L'objectiu d'aquest esdeveniment és aconseguir un rècord de participació, arribant als 5.000 corredors, i per tant recuperar les xifres d'abans de la pandèmia. La cursa arrencarà a les 9.30h, amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, i el director de l'emissora, Jaume Peral.

Com les anteriors edicions, La Cursa de RAC1 vol ser una "gran festa de la ràdio i l'esport", que s'emetrà en directe des de la plaça del Teatre-Auditori a través del programa Via lliure, presentat per Xavi Bundó, acompanyats de diversos editors i convidats de RAC1, i amb actuacions musicals.

Les inscripcions per a la cursa s'han obert avui mateix i es poden fer a través de la webde la cursa.

"Ens omple d'orgull que Sant Cugat aculli un esdeveniment tan popular i festiu com La Cursa de RAC1", ha dit l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha afegit que "som una ciutat que vibra amb l'esport, a través de les entitats i les persones que el practiquen a títol individual". La màxima edil també s'ha mostrat convençuda que serà "un èxit de participació".

La Cursa de RAC1 va néixer a Barcelona, el 2015, amb motiu del 15è aniversari de l’emissora. I des d’aleshores, la cursa i tots els corredors de RAC1 també han visitat Girona (2016), Tarragona (2017), Lleida (2018), Igualada (2019) i Badalona (2021).