1 de 10
premi eines

Oberta la convocatòria per presentar projectes als Premis Eines 2022

Vol promoure les activitats de transformació social d'àmbit general, vallesà i local

Universitat Autònoma de Barcelona i Parc de Recerca | Roger Navarro
per NacióSantCugat, 9 de setembre de 2022 a les 09:48 |
La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB ha convocat una nova edició dels Premis Eines als millors projectes de transformació social d'àmbit general, vallesà i local. 

Aquests premis volen promoure les activitats de transformació social, i el requisit és que les línies d'actuació dels projectes candidats s'emmarquin en, com a mínim, un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Assemblea General de les Nacions Unides. Hi haurà diverses categories, pensades per a projectes en procés de consolidació i ja consolidats, en els camps de la integració laboral, els serveis socials personals, el desenvolupament local de zones desfavorides o altres àmbits com el reciclatge, el medi ambient, o les arts i la cultura, entre d'altres. 


El termini per presentar els projectes serà el 26 de setembre a les 23.59h, i la resolució dels guanyadors es farà pública el 9 de novembre en una cerimònia que tindrà lloc al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès.

L'Obrador Compartit Polivalent "La catalitzadora" de Sant Cugat va ser el projecte guanyador de l'edició de l'any passat del Premi Eines.


Consulta les bases dels Premis Eines 2022

   Bases dels Premis Eines 2022 by Naciodigital on Scribd

 

 

Participació