Arriba la 30a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei patins

Es disputaran 39 partits, des de prebenjamí fins a sènior, els caps de setmana del 10 i 11 i del 17 i 18 de setembre

Un partit del PHC Sant Cugat
Un partit del PHC Sant Cugat | SantCugatCreix
Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:27h
El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat organitzarà la 30a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins, que es disputarà els caps de setmana del 10 i 11 i del 17 i 18 de setembre al Pavelló 2. En total es disputaran 39 partits, des de prebenjamins a sèniors, amb un format de partit únic.

A banda de l'organitzador, el Solideo PHC Sant Cugat, hi ha convidats 13 equips més: FC Barcelona, Reus Deportiu, CP Voltregà, Lleidanet HC Alpicat, CH Caldes, HC Palau-Solità i Plegamans, Cerdanyola CH, CP Congrés, HC Sentmenat , HC Castellar, HQ Martinenc, CH Santa Perpètua i CE Molins de Rei.

Després de dos anys d'absència per la pandèmia, torna un dels tornejos clàssics i de referència de la pretemporada de l'hoquei patins a Catalunya, i que el director esportiu del Sant Cugat, Òscar González, espera que sigui "una festa".

Aquest torneig serà el preludi d'una temporada en què el club santcugatenc, que ja compleix 55 anys d'història, assoleix el seu rècord d'equips: 41 a les diverses categories.