L'esquerra independentista de Sant Cugat reivindicarà la llengua i la cultura catalanes per la Diada

La CUP, Arran i Endavant organitzen un acte propi el pròxim divendres, 9 de setembre, a la Plaça de l'Om

Una manifestació de l'Esquerra Independentista
Una manifestació de l'Esquerra Independentista | Gala Espín
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:53h
La CUP, Arran i Endavant de Sant Cugat faran un acte propi de celebració de la Diada Nacional de Catalunya el pròxim divendres, 9 de setembre a la plaça de l'Om, que inclourà tant parlaments de caràcter polític com activitats culturals.

Així, l'esquerra independentista de la ciutat vol entomar l'inici de curs polític reivindicant la llengua i la cultura catalanes, especialment davant les últimes sentències que volen reduir la seva presència a l'escola.

L'acte començarà a les 19h amb balls populars a càrrec del grup de música tradicional Calcetes Tradis, i tot seguit hi haurà els parlaments del diputat al Parlament Carles Riera, el portaveu de la CUP-PC i Tinent d'Alcaldia de Drets Socials Marco Simarro i la militant d'Arran Berta V. A les 21h, clourà l'acte una cantada de glosa amb Cor de Carxofa.

Com explica Simarro, aquest és un curs polític "il·lusionant i ple de reptes", i la celebració de la Diada Nacional de Catalunya és "un bon moment per recordar el paper central que juga la capacitat de ser sobirans en tots els aspectes de la nostra vida, per tal de garantir els drets més fonamentals".