Torna l'«Estocs a Fora d'Estiu»

L'associació Sant Cugat Comerç organitzarà una nova edició pel 10 de setembre

L'entitat recomana a la ciutadania portar la targeta Sant Cugat a la Butxaca
L'entitat recomana a la ciutadania portar la targeta Sant Cugat a la Butxaca | Sant Cugat Comerç
Redacció
02 de setembre del 2022

L'Associació Sant Cugat Comerç organitzarà el pròxim 10 de setembre una nova edició dels "Estocs a fora d'Estiu", la primera activitat comercial que inaugurarà la temporada després de les vacances d'agost. La jornada donarà el tret de sortida a les 10 h del matí i s'allargarà fins a les 20.30 h del vespre. 

Una iniciativa que neix amb la voluntat que la seixantena de comerços adherits a l'entitat puguin reduir els estocs dels seus magatzems i que els clients puguin aprofitar millor els descomptes i les promocions de les rebaixes d'estiu. 

"Els Estocs a Fora és una activitat plenament consolidada, que té l’objectiu de dinamitzar el comerç local de la ciutat després de la tornada de les vacances. Estem segurs que un any més l’esdeveniment serà un gran èxit, gràcies al feedback que any rere any es genera entre els comerciants i els clients", ha reivindicat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aida Fernàndez. 

Cal recordar que l'associació recomana a la ciutadania portar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca" o utilitzar l'app homònima per gaudir de més avantatges.