Localitzat el conductor del camió de Correus que va atropellar una dona en patinet a Sant Cugat

L'investigat assegura que no es va adonar d'haver colpejat la víctima que va haver de ser traslladada d'urgència i en estat greu a un centre hospitalari

Policia Local de Sant Cugat.
Policia Local de Sant Cugat. | Lali Puig/ Aj. de Sant Cugat
NacióSantCugat
01 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:44h

Localitzat el conductor d'un camió de Correus que va atropellar divendres passat una dona de matinada mentre creuava un pas de vianants en patinet a tocar de la carretera de Rubí, entre l'autopista i el Centre Comercial de Sant Cugat. La víctima, amb la clavícula trencada i diverses contusions, va haver de ser traslladada d'urgència en estat greu a un centre hospitalari.

Segons ha avançat Cugat Mèdia, l'investigat ha afirmat a la Policia Local que no era conscient de què havia passat i que no s'havia adonat de res; motiu pel qual va prosseguir amb la seva marxa i abandonar el lloc dels fets després de l'incident. 

Els agents del cos municipal van aconseguir identificar ràpidament el conductor a través del GPS del camió -facilitat per la pròpia companyia de missatgeria- i el mateix divendres ja li van prendre declaració. El camió mostrava certs desperfectes a la part posterior dreta que eren compatibles amb l'atropellament. Tanmateix, l'home va donar negatiu en les proves de drogues i alcoholèmia.

Actualment, el cas s'està investigant per la via civil als jutjats de Rubí.