1 de 10
EL TEMPS

Alerta per temps violent amb possibles pedregades i ruixats a gairebé tot el territori

Es preveuen xàfecs a tot el territori, alguns perillosos que poden anar acompanyats de tempesta a totes les comarques menys a cinc

Inundacions a Sant Cugat | Cedida
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 31 d'agost de 2022 a les 10:27 |
El Meteocat ha emès un avís per temps violent i molt violent a set comarques de l'entorn de Barcelona, al litoral català, amb la previsió de més pedregades i possibles tornados. El Bages, el Moianès i el Vallès Occidental estan en perill molt alt, mentre que el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, el Vallès Oriental, el Garraf, l'Alt Penedès, l'Anoia, la Segarra, el Solsonès i el Berguedà tenen l'etiqueta de "perill alt". 

Tanmateix, un nou episodi de pluges sacsejarà bona part de Catalunya aquest dimecres. De nord a sud i a d'est a oest, només quatre comarques queden fora de l'alerta per aquest matí que ha emès el Servei Meteorològic de Catalunya. A la tarda, però, tot el territori estarà afectat. És un avís per xàfecs perillosos que s'allargarà des de les sis de la matinada i fins a les 18:00.

 
 El grau de perill és d'1 en una escala de 6 i el nivell de precipitació que es pot superar són els 20 litres en 30 minuts. Segons ha previst el Meteocat, les pluges poden anar acompanyades de tempesta i localment de pedra i ratxes "molt" fortes de vent.


Altres notícies que et poden interessar
Participació