Tot el que necessites saber sobre la Festa Major de la Colònia Montserrat d'aquest cap de setmana

El barri valldoreixenc es prepara per celebrar la festa grossa del 2 al 4 de setembre

Cartell de la Festa Major 2022 de la Colònia Montserrat
Cartell de la Festa Major 2022 de la Colònia Montserrat
Redacció
30 d'agost del 2022
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:25h

Tot a punt per a celebrar la Festa Major de la Colònia Montserrat 2022. I és que el barri valldoreixenc celebrarà aquest cap de setmana, del 2 al 4 de setembre, la seva festa grossa amb altes dosis de gresca i xerinola!
  La celebració donarà el tret de sortida aquest divendres a les 21 h amb un sopar de germanor a la plaça Hortet Solé -ubicació que concentrarà la majoria d'activitats-; i que anirà acompanyat d'un posterior karaoke amb disfresses.

Ja de cara a dissabte, s'organitzarà a les 9 h del matí una passejada popular amb safari fotogràfic fins a l'ermita de la Salut. A la tornada, ja serà l'hora del vermut i a partir de les 18 h es donarà pas a la sardinada popular. El dia arribarà a la seva fi amb un Quinto de Festa Major a les 21 h que serà precedit d'una nit de concerts, amb beatbox i Dj's.

Finalment, diumenge començarà l'últim dia amb un correcases previst per a les 10 h del matí. Ja a les 14 h serà el torn de la paella popular i a les 18 h la festa tancarà amb un show de màgia i humor familiar

Cal recordar que les inscripcions per a participar en les activitats es poden fer al restaurant La Rampa fins al dia 29 d'agost.