La 8a edició del Sant Cugat Fantàstic arriba amb diverses preestrenes cinematogràfiques

El festival tindrà lloc del 23 al 25 de setembre a les sales dels Cinemes Sant Cugat

Fotograma de la pel·lícula Daddy's Girl
Fotograma de la pel·lícula Daddy's Girl
Redacció
23 d'agost del 2022
Actualitzat a les 18:24h

Pèls de punta amb el retorn del cicle de cinema més fantàstic i terrorífic del Vallès. El festival cinematogràfic Sant Cugat Fantàstic tornarà aquest setembre per la porta gran amb una 8a edició carregada de diverses premieres i preestrenes a nivell nacional i internacional.

El certamen, que se celebrarà del 23 al 25 de setembre a les sales dels Cinemes Sant Cugat, s'inaugurarà amb la premiere espanyola de la pel·lícula "Daddy's Girl". Un thiller policíac i sanguinari dirigit per Julian Richards sobre un torturador i assassí en sèrie que s'haurà d'enfrontar a la seva pròpia filla. Pots veure aquí el tràiler.


Un altre plat fort del festival serà l'estrena mundial de "The Quantum Devil", sota la direcció de Larry Wade Carrell. Un film multigènere que narra com un equip de científics s’enfronta a les perilloses conseqüències d’un experiment clandestí amb el qual trenquen la barrera quàntica i descobreixen que no tots els viatges interdimensionals són un passeig agradable. La pel·lícula està co-protagonitzada per l’actriu catalana Ariadna Cabrol.

En el transcurs del festival també destacarà "The Nanny's Night" del director madrileny Ignacio L. Vacas. Un slasher carregat de ritus satànics amb una presumpta jove mainadera com a protagonista. 



També tindrà el seu lloc el cineasta santcugatenc Marc Carreté, co-director del Sant Cugat Fantàstic que presentarà en preestrena i fora de competició el seu tercer film "Lagunas. La guarida del diablo", protagonitzada per la dupla actoral de Joan Frank Charasonnet i Patrícia Bargalló. A la projecció hi assistirà bona part del repartiment i de l’equip tècnic i artístic del film, amb presència de dos santcugatencs més, la directora d’art, Laia Navaro, i el compositor, Jordi Dalmau.



Homenatge als fets paranormals
 
El pòster d’enguany girarà al voltant dels fets paranormals, una dels pilars d'aquesta edició. Així doncs, tindrà lloc un homenatge al film "The Entity" (El Ente) que enguany celebra el seu 40è aniversari.

La projecció d’aquest clàssic del canadenc Sidney J. Furie anirà acompanyada d’una xerrada post-projecció, a la mateixa sala de cinema amb el professor Sebastià d’Arbó sobre el cas real de Cala Moran en el que es basa la pel·lícula.