VÍDEO | Bestué torna a quedar-se a les portes del podi a la final del 4x100 del Campionat Europeu d'Atletisme

L'atleta santcugatenca, membre de la selecció espanyola, es queda a 19 centèsimes d'aconseguir una medalla històrica a Munic

L'equip de la selecció espanyola, durant el Campionat Europeu d'Atletisme a Munic | RFEA
NacióSantCugat
22 d'agost del 2022

La santcugatenca Jaël Sakura Bestué, juntament amb la resta d'atletes de la selecció espanyola Sonia Molina-Prados, Paula Sevilla i Maribel Pérez, va quedar-se a les portes aquest diumenge d'aconseguir una medalla històrica al Campionat Europeu d'Atletisme que s'està celebrant aquests dies a la ciutat alemanya de Munic.

I és que l'equip nacional va registrar una marca de 43,03 segons a la prova de relleus de 4x100 metres; només 19 centèsimes per sota de les italianes que van esgarrapar el bronze amb un temps de 42,84 segons. L'or i la plata van ser atorgades a Alemanya (42,32 seg) i Polònia (42,61 seg), respectivament a l'estadi Olympiastadion. Curiosament, fa tan sols uns dies, aquesta marca espanyola hauria suposat un rècord nacional -previ a la participació al Mundial d'Atletisme d'Eugene-; però ara no ha estat suficient.