La CUP critica la subvenció de l'EMD a la plataforma Women Evolution

L'administració local atorgarà un ajut de 1.000 euros per a l'organització del Congrés Women Evolution

Signatura del conveni entre l'EMD i Women Evolution
Signatura del conveni entre l'EMD i Women Evolution | EMD de Valldoreix
Redacció
02 d'agost del 2022
Actualitzat a les 18:11h

Fa uns dies, l'EMD de Valldoreix i la direcció de la plataforma Women Evolution formalitzaven la signatura d'un conveni de col·laboració on l'administració local es comprometia a donar suport a l'organització de la IV edició del Congrés Women Evolution amb una subvenció pública de 1.000 euros

Un esdeveniment d'assessorament dirigit a dones directives, empresàries, professionals i emprenedores que se celebrarà el pròxim 6 d'octubre a les instal·lacions del campus d'ESADE-Creàpolis de Sant Cugat sota el títol "Reptes de la dona del s.XXI en salut, lideratge i innovació tecnològica". 

No obstant això, des de la CUP Valldoreix han criticat aquesta col·laboració. Segons els cupaires, "no estem d'acord que es financi amb diners públics una plataforma que, mitjançant el purplewashing (en referència a l'estratègia de màrqueting per la promoció de productes apel·lant el seu compromís amb la igualtat de gènere), segueix les dinàmiques patriarcals del capitalisme". 

"El feminisme no només és millorar la situació de les dones; sinó crear un món sense desigualtats ni explotació del treball humà que, en el cas de les dones, es converteix en una doble explotació", han sentenciat els antisistema.