La urbanització del Parc de l'Alba comença a agafar forma

El sector s'ubica a la Plana del Castell i rodeja el Castell de Sant Marçal amb 2,14 milions de metres quadrats de sostre disponible

Vista aèria del Centre Direccional.
Vista aèria del Centre Direccional. | TeS
Redacció
02 d'agost del 2022
Actualitzat el 03 d'agost a les 10:45h

L'Incasòl ha donat el tret de sortida a la primera fase de comercialització de les parcel·les del Parc de l'Alba (Cerdanyola del Vallès). Així doncs, aquesta setmana s'ha publicat la concurrència d'ofertes per a la venda d'un total de 34 parcel·les: 26 de les quals reservades per a activitat econòmica i 8 de caràcter residencial. 

En concret, aquest sector -també conegut com a Centre Direccional- s'ubica a la Plana del Castell i rodeja el Castell de Sant Marçal amb 420.000 metres quadrats de sostre disponible. Una zona que té la potencialitat de crear 30.000 llocs de treball i acollir fins a 15.000 nous residents en prop de 5.000 habitatges, dels quals gairebé la meitat seran destinats a finalitats socials. També s'hi preveu una xarxa de zones verdes i equipaments amb una inversió pública de 450 milions d'euros. 

Pel que fa a les parcel·les per a activitat econòmica que es comercialitzen, aquestes estan situades majoritàriament al llarg de l'avinguda de la Ciència. Un àmbit amb accés directe a l'autopista E-15 i a només 20 minuts de Barcelona. A més a més, gran part tenen disponibilitat immediata amb tots els serveis necessaris perquè les empreses puguin instal·lar-se ràpidament.

Les empreses i promotors interessats en la seva adquisició tenen de termini fins al dia 10 d’octubre de 2022 per presentar telemàticament la seva sol·licitud de participació, i el dia 11 d’octubre a les 14.00 h, per presentar la seva oferta. L'obertura de pliques se celebrarà el dia 17 d'octubre de 2022 a les 13.00 h a la seu de l'Incasòl