L'Ajuntament canviarà la gespa artificial dels tres camps de futbol municipals

Les obres ja han començat als camps de futbol de les ZEM Jaume Tubau i Can Magí, mentre que al camp de Mir-sol es faran a finals de novembre

Camp de futbol del ZEM Jaume Tubau
Camp de futbol del ZEM Jaume Tubau | Teampartners
Redacció
29 de juliol del 2022

L'Ajuntament de Sant Cugat ha licitat les obres pel canvi de gespa artificial i de millora de les instal·lacions dels tres camps de futbol municipals. Pel que fa a les obres del ZEM Jaume Tubau i Can Magí, aquestes tindran lloc durant el mes d'agost; en canvi, les tasques al camp de futbol de Mira-sol es duran a terme a finals de novembre per no afectar a l'activitat del club, els entrenaments i les competicions dels caps de setmana del Mira-sol Bacco.

Així doncs, després de l'estiu, al ZEM de Jaume Tubau i de Can Magí, els santcugatencs podran gaudir d'una gespa artificial d'última generació i d'un nou sistema de reg per aspersió amb la substitució dels canons d'aigua actuals. A més, també s'aprofitarà per canviar els projectors de l'enllumenat substituint els halògens actuals per projectors LED amb l'objectiu de millorar l'eficiència i aconseguir un estalvi econòmic i ambiental. 

El cost de les obres en aquests dos espais s'eleva als gairebé 900.000 euros.