Relleu a Junts per Valldoreix: Susana Herrada, presidenciable a l'EMD

"Tinc moltes ganes de començar a treballar perquè els valldoreixencs vegin que soc la millor opció per presidir l'EMD"

Josep Puig i Susana Herrada
Josep Puig i Susana Herrada | JxSTC
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:44h

Susana Herrada serà la presidenciable de Junts per Valldoreix a les eleccions municipals del 2023 a l'EMD. Un moviment que implica un relleu en les files del principal partit de la Vila amb un Josep Puig fent una passa al costat després de tres mandats consecutius al capdavant de l'administració local.

Segons ha informat Junts a través d'un comunicat, aquesta decisió s'ha ratificat en el marc del Comitè Municipal Territorial (CMT) de la formació política. En el mateix text, Puig ha manifestat el seu suport a la nova candidata com a "garantia d'un bon govern a l'EMD i d'assolir noves fites". Fa unes setmanes, l'actual president ja va apuntar que, "per ara", descartaria tornar a repetir en el càrrec

Per la seva banda, Herrada s'ha mostrat agraïda per la confiança dipositada pel partit i ha afirmat estar "molt il·lusionada" de rebre el relleu de Puig i amb "moltes ganes de començar a treballar perquè els valldoreixencs vegin que soc la millor opció per presidir l'EMD de Valldoreix". 

Susana Herrada és vocal de l'EMD des de l'any 2007, primer a l'oposició i després al govern, on al llarg dels anys ha assumit les carteres de Mobilitat, Transport i Vialitat, Recursos Humans, Cultura, Medi Ambient i Educació. 

Així doncs, Herrada serà la líder de Junts que s'haurà d'enfrontar contra el candidat de consens de les esquerres de la Vila, Juanjo Cortés, contra qui batallarà amb força per mantenir el color polític de l'administració local.