Sant Cugat reclama la millora del servei de bus llançadora fins a l'Hospital de Terrassa

La demanda, feta conjuntament amb representants del consistori de Terrassa i Rubí, s'ha presentat a la Generalitat

Bus Sant Cugat
Bus Sant Cugat | Adrià Costa
Redacció
25 de juliol del 2022

Sant Cugat, Rubí i Terrassa treballen de la mà per millorar la connexió entre els tres municipis i l'Hospital de Terrassa. Aquesta setmana, representants dels tres consistoris vallesans s'han trobat amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i la directora General de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, per avançar en aquest objectiu.

La iniciativa gira al voltant de millorar la línia d'autobús interurbà B8, que uneix les tres poblacions amb el centre sanitari. La reunió ha finalitzat amb el compromís de la Generalitat d'analitzar la proposta i donar una resposta en una segona trobada que s'ha agendat de cara al setembre. 

Cal recordar que, a dia d'avui, l'Hospital Consorci de Terrassa és un dels centres hospitalaris de referència per aquestes tres poblacions, a més d'altres municipis de l'entorn. Un equipament sanitari, ubicat a la N-150 -entre Terrassa i Sabadell-, a 7 km del centre de Terrassa, a 11 km del centre de Rubí i a 18 km del centre de Sant Cugat. Unes distàncies que obliguen els ciutadans a desplaçar-s'hi en vehicle privat motoritzat o en transport públic.