L'Ajuntament impulsa un programa de mentoring i coaching per a empreses santcugatenques de nova creació

La iniciativa pretén dotar d'eines les empreses participants per identificar noves oportunitats de negoci

El programa està limitat a 10 empreses participants
El programa està limitat a 10 empreses participants | Alba Jussà
Redacció
20 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:49h

L'Ajuntament, amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, impulsa un nou programa per consolidar les empreses locals de nova creació i alliberar tot el seu potencial de creixement. El programa, de tres mesos de durada i que donarà el tret de sortida a l'octubre, pretén crear una xarxa de coneixement a través de mentors i coaches per tal d'impulsar el teixit i les sinergies empresarials de la ciutat.

En aquesta línia, el consistori augura que l'expertesa i l'àmplia trajectòria d'empresaris i directius pot aconseguir enfortir i potenciar les habilitats necessàries per a l'empoderament de nous lideratges a partir de cinc objectius de base: el desenvolupament en paral·lel els àmbits professionals i personals; l'acompanyament en la consolidació empresarial; la identificació de noves oportunitats de negoci; la potenciació dels punts forts i la resolució dels febles; i l'afavoriment de l'intercanvi de coneixements, habilitats i experiències. 

La idea del programa és valorar les opcions a l'abast i trobar les solucions òptimes per al creixement particular de cada empresa. Un assessorament que s'adreça exclusivament a empreses de menys de 3 anys d'antiguitat amb seu a Sant Cugat i que tindrà lloc del 3 d'octubre al 16 de desembre.

Amb places limitades per a 10 empreses participants, lesinscripcions es poden presentar fins al 4 de setembre. Les companyies interessades poden assistir a la sessió informativa del pròxim 26 de juliol