La discoteca Drinkking Lemon, desnonada per impagaments

L'empresa concessionària dels terrenys deu prop de 4,5 milions d'euros a l'Ajuntament de Sant Cugat en concepte de cànons

Imatge durant el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon
Imatge durant el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon | Sergi Baixas
14 de juliol del 2022
Actualitzat el 05 d'agost a la 13:05h

Desnonament de la discoteca Drinkking Lemon -ubicada a tocar del centre comercial de Sant Cugat- per impagament i reclamació de les rendes vençudes. El Jutjat de Primera Instància i d'Instrucció número 4 de Rubí ha executat l'ordre aquest dijous al matí per un deute acumulat de 4,5 milions d'euros a l'Ajuntament de Sant Cugat en concepte del cànon d'ús de terrenys municipals. Una quota que no s'estaria pagant des del 2006.

Segons ha pogut saber NacióSantCugat, aquest mateix dimecres la jutgessa ha acabat desestimant l'últim intent d'ajornament proposat per Reostat S.A., l'empresa concessionària i deutora en la utilització dels més de 16.000 metres quadrats de terrenys en un litigi als tribunals que es remunta al 2008. Cal assenyalar però, que en aquest conflicte també afecta de retruc a l'empresa titular de la llicència d'activitats, Discolímpic, i a la companyia subarrendada, Nitsab, que ha gestionat els darrers sis anys en règim de lloguer les carpes Drinkking Lemon. Aquests últims però, asseguren, s'haurien assabentat del llançament farà tan sols 72 hores.

Malgrat tot, finalment al llarg d'aquest matí s'ha acabat consumant un sobrevingut desallotjament del local d'oci nocturn que ha viscut puntuals moments de tensió relacionats sobretot amb una trentena de membres de la plantilla que observaven, impotents, com perdien la feina i els deixaven al carrer. Durant el transcurs de la inspecció judicial, han carregat de manera continuada i sorollosa contra l'operatiu al crit de "Volem treballar".