Maria Lluïsa Muñoz, nova vocal de l'EMD de Valldoreix per Junts-PDECat

La futura representant pública ocuparà la plaça de la desapareguda Elena Degollada

Lluïsa Muñoz, nova vocal valldoreixenca de Junts-PDECat
Lluïsa Muñoz, nova vocal valldoreixenca de Junts-PDECat | Sergi Baixas
14 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:19h

Lluïsa Muñoz Riveiro és la nova vocal de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix en representació de Junts-PDECat. La recentment estrenada representant pública ha assumit el càrrec aquest dijous durant el ple ordinari de juliol. Muñoz es responsabilitzarà de les àrees d'Economia, Comerç, Gent Gran, Serveis Socials i Participació Ciutadana; les carteres que havia mantingut la vocal Elena Degollada abans de la seva mort el passat mes d'abril.

"Avui, tant de bo no estigués aquí", ha inaugurat el seu primer discurs Muñoz. "Tot i això, sé que des del cel, allà on està, ens guiarà en la nostra tasca per tal de millorar la vida dels valldoreixencs", ha sentenciat. La nova vocal s'ha reivindicat com una persona de "números" i "emprenedora".

En un comunicat, el Partit Demòcrata (PDECat) recorda que va concórrer a les eleccions municipals de maig del 2019 sota les sigles de Junts x Valldoreix i ara ha estat la formació local qui ha estat l'encarregada de designar la nova vocalia en aplicació de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya (LMRLC). Un nomenament que ha comptat amb el consens i vistiplau de Junts.

En aquesta mateixa línia, el PDECat ha volgut destacar la seva voluntat de col·laboració amb el govern de l'EMD sota la presidència de Josep Puig i flanquejat per les vocalies de Susana Herrada i Bernat Gisbert. Tanmateix, destaca l'"ample coneixement" valldoreixenc de Muñoz i la seva experiència en el teixit associatiu i ciutadà de la Vila, així com en la seva activitat professional com a directiva i empresària emprenedora.