Les «Canyes Ciutadanes» brinden per donar més veu als joves en la construcció del Sant Cugat del futur

El col·lectiu va aprofitar per posar en comú diverses problemàtiques i inquietuds del jovent

Aldo Ciprian, amb la delegació dels Joves de Cs
Aldo Ciprian, amb la delegació dels Joves de Cs | TW
S.B.
01 de juliol del 2022

En el marc de les "Canyes Ciutadanes", una delegació de Joves de Ciutadans (Jcs) d'arreu de Catalunya i de l'Estat van reunir-se aquest dimecres a Sant Cugat per posar en comú problemàtiques i inquietuds del jovent en diferents àmbits com ara l'accés a l'habitatge, l'ocupació laboral, la mobilitat o l'oferta d'oci. 

En aquesta línia, el portaveu local dels taronges, Aldo Ciprian, va exposar les propostes impulsades per la seva formació al municipi perquè "Sant Cugat sigui la ciutat dels joves" fent referència, entre d'altres, a les mocions presentades a favor de garantir un oci nocturn més divers i segur i a l'ampliació dels horaris del servei d'autobús públic durant les matinades.

Per altra banda, Ciprian també ha assenyalat la necessitat de tirar endavant mesures per aconseguir més habitatges protegits de lloguer arribant a acords amb promotores; fomentar i donar suport a iniciatives orientades a l'ocupació laboral dels joves, així com ajudar de manera molt més activa als joves emprenedors. "Hem de saber aprofitar molt millor les enormes possibilitats de futur de la nostra ciutat que compta amb un important hub d'emprenedoria i de coneixement", ha reivindicat. 

En definitiva, tant la delegació de joves com el portaveu taronja han coincidit en la "importància de donar presència i veu als joves en el desenvolupament de les propostes per a construir el Sant Cugat del futur". "Els joves d'avui han de forjar el Sant Cugat del demà", han sentenciat.