L'esport femení dona el tret de sortida a la Festa Major

"Sant Cugat és una ciutat compromesa amb la igualtat de drets entre homes i dones", ha reivindicat l'alcaldessa Mireia Ingla

Inici de la Festa Major de Sant Cugat
Inici de la Festa Major de Sant Cugat | Albert Canalejo - Aj. de Sant Cugat
28 de juny del 2022
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:27h

"Aquesta vegada, sí. S'han acabat les restriccions i per fi, tres anys després, podem tornar a gaudir de la Festa Major com toca", ha assenyalat l'alcaldessa Mireia Ingla després del Seguici d'Inici i abans de fer pas a les pregoneres d'enguany que han donat el tret de sortida a la festivitat grossa de la ciutat que oferirà més de 200 d'activitats durant sis dies per a tots els públics. 
 

Els Gausacs, durant el Seguici d'Inici de la Festa Major Foto: Albert Canalejo - Aj. de Sant Cugat


"Sant Cugat és una ciutat compromesa amb la igualtat de drets entre homes i dones", ha assenyalat la republicana. I és que, "com a ciutat referent per a la pràctica esportiva", aquesta té el deure de reivindicar l'esport femení i els valors que transmet.

Per aquest motiu, fins a 25 noies, nenes i dones de diferents esports i clubs locals han estat escollides com a pregoneres d'enguany amb la voluntat de brindar-les aquesta visibilització de cara a la societat. "El fet que nosaltres estiguem aquí dalt no és únicament un privilegi, sinó el fruit de molta feina, moltes hores d'entrenament, sacrifici, compromís i dedicació", han encetat el manifest apel·lant a la seva àrdua tasca d'"obrir camí".