Els antiavalots desnonen les llogateres en risc de vulnerabilitat del carrer Indústria

La resistència d'una cinquantena d'activistes del Sindicat de Llogateres de Sant Cugat no ha pogut evitar el desallotjament de la família Castellví que s'ha saldat amb diverses identificacions i lesionats

Una de les activistes del Sindicat de Llogateres sent retirada pels Mossos a l'entrada del domicili
Una de les activistes del Sindicat de Llogateres sent retirada pels Mossos a l'entrada del domicili | Sergi Baixas
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:26h

Les llogateres en risc de vulnerabilitat del carrer Indústria -centre de Sant Cugat- ja són fora de casa seva. A les 10 h del matí, fins a cinc furgonetes dels Mossos d'Esquadra amb el suport de les Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO) -especialitzades en operatius d'ordre públic- han aconseguit executar la quarta ordre de desnonament que imperava contra la família Castellví. La Cristina i l'Ari s'han hagut d'acomiadar a la força de la que ha estat la seva llar durant els últims 20 anys.

"Aquest desnonament és il·legal", alertaven les activistes del Sindicat de Llogateres que s'havien convocat a primera hora d'aquest dimarts per plantar cara davant de l'ordre judicial. I és que el desallotjament, ja previst per a avui, ha donat el tret de sortida amb contundència inclús abans de l'arribada de la comitiva judicial al lloc dels fets. La resistència d'una cinquantena de persones que han posat el cos no ha aconseguit evitar l'anunciat desenllaç.