L'Ajuntament demana a Salut que garanteixi l'obertura ininterrompuda de tots els CAP i consultoris de Sant Cugat

Un pronunciament que s'emmarca en una resolució del Parlament de Catalunya perquè no es retallin els serveis dels centres sanitaris de la ciutat

El CUAP de la Mina de Sant Cugat
El CUAP de la Mina de Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat
21 de juny del 2022

A partir d'una declaració institucional, l'Ajuntament de Sant Cugat ha reclamat al Govern de Catalunya durant el ple ordinari de juny que "garanteixi l'obertura durant tot l'any" dels CAP de Valldoreix i Turó de Can Mates, així com dels consultoris de la Floresta i les Planes. Una reivindicació veïnal i de consens que s'ha agreujat arran de la pandèmia.

I és que fa unes setmanes, a proposta de Cs, la Comissió de Salut de la cambra catalana va aprovar una resolució per unanimitat exigint que no es retalli cap servei dels prestats i que això s'assoleixi d'acord amb la Mútua Terrassa, empresa que gestiona els centres sanitaris públics de Sant Cugat.

Així doncs, s'insta a "dotar econòmicament les partides corresponents que permetin garantir la disponibilitat de recursos humans i materials" amb l'objectiu d'evitar el tancament d'aquests centres durant els mesos d'estiu o la reobertura parcial amb horaris alterats.