«Per ara, no»: Puig descartaria tornar a repetir com a presidenciable de Valldoreix

El portaveu de Junts per Valldoreix també ha preferit no mullar-se a l'hora de plantejar un possible successor

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, en l'acte de presa de possessió de càrrec
El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, en l'acte de presa de possessió de càrrec | Junts per Valldoreix
Redacció
13 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:32h

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, a hores d'ara descartaria tornar a repetir com a presidenciable: "Per ara, no". Així ho ha afirmat el líder de Junts en una entrevista a Cugat Mèdia, tot i que esgrimeix que encara tindria cert marge per acabar de decidir-se a un any de les eleccions municipals del 2023.

No obstant això, en cas de no postular-se de nou, Puig hauria posat punt final a tres mandats consecutius al capdavant de l'administració local. Pel que fa al seu possible successor, el valldoreixenc ha preferit no mullar-se i deixar la decisió en mans del partit "perquè busqui la millor opció". En aquest sentit, cap esment als seus companys de partit Susanna Herrada o Bernat Gisbert. Un silenci que també ha mantingut quan ha estat preguntat pel seu candidat preferit a les primàries de JxSTC entre Josep Maria Vallès, Carles Brugarolas i Aitor Arriaga

En la mateixa línia de mirada electoral, Puig, preguntat pel postulament de Juanjo Cortés com a candidat de consens de les esquerres de la Vila, ha confessat que, en assabentar-se, va felicitar-lo i desitjar-li sort. "Crec que sí", ha respost amb un somriure Puig sobre si considera que Cortés és un bona tria per part dels partits de l'oposició.

Una oposició, val a dir, contra qui prèviament el president havia carregat per no haver-li guardat cap "respecte" durant el darrer mandat i empitjorant la relació amb el govern de la Vila. "S'ha demostrat que sóc l'enemic a batre. La petició de dimissió, que no es basa en res, és una manera d'erosionar-me", ha sentenciat.