Piera i Segura reforcen la candidatura d'Arriaga davant de les primàries de JxSTC

L'exrepresentant d'ERC al Consell de Barri de les Planes i el president de la JNC de Sant Cugat s'adhereixen a la seva llista electoral

Jessica Piera i Àngel Segura, nous fitxatges d'Aitor Arriaga
Jessica Piera i Àngel Segura, nous fitxatges d'Aitor Arriaga | Cedida
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:22h
Aitor Arriaga desvela dos noms que se sumen a la seva llista després d'oficialitzar la seva candidatura. Amb l'objectiu de reforçar el seu nomenament davant dels seus contrincants a lesprimàries com a pròxim alcaldable de Junts per Sant Cugat (JxSTC), Arriaga comptarà també amb les espases del president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àngel Segura, i de l'exrepresentant d'ERC al Consell de Barri de les Planes, Jessica Piera

Segura, també Conseller Nacional a la JNC i coordinador de Territori i Medi Ambient de JxSTC, serà el número 9 de la llista electoral d'Arriaga. "Em sumo a la candidatura d'Aitor Arriaga perquè Sant Cugat necessita un bon govern que estigui a l'altura dels reptes locals i globals que tenim", ha exposat el santcugatenc. 

"El seu projecte reconeix la feina ben feta pel grup municipal i representa un lideratge jove, il·lusionant i ple d'esperança per consolidar l'alternativa al desgovern del tripartit", apunta d'Arriaga. "Davant l'actual context d'emergència climàtica i la manca de polítiques juvenils que resolguin la difícil situació que vivim calen polítiques valentes i fermes que transformin Sant Cugat en una ciutat 100% saludable i innovadora", ha sentenciat Segura, també portaveu de Fridays For Future Sant Cugat i profundament involucrat en els Consells de Joves del municipi.

Del groc al blau
Per altra banda, l'altre fitxatge, -i potser sorprenent- és el de Jessica Piera, com a número 13 de la futurible llista. Fins fa relativament poc, la portaveu de l'Associació La Rabassa del Pi era la representant d'ERC al Consell de Barri de les Planes. Ara, però, ha canviat de color polític i esgrimeix: "Fa anys que conec l'Aitor Arriaga i des del primer moment vam connectar molt bé i col·laborem en tot el que podem per defensar Can Cortés i Can Borrull. Estic convençuda que ell és la millor persona per donar a Sant Cugat el canvi que mereix". 

Cal recordar que la candidatura d'Arriaga ja compta amb el suport de la majoria de regidors de JxSTC: Carmela Fortuny, Albert Salarich, Núria Fernández, Joan Puigdomènech, Eloi Rovira i Sandra Casat. 

De la resta només faltarien Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès (els altres dos candidats que s'han postulat per les primàries) i la regidora Cristina Paraira que recentment ha desvelat que donarà suport al nomenament de Vallès.