Brugarolas oficialitza la seva candidatura a les primàries de JxSTC: «Som junts, no iguals»

El veterà regidor reivindica "orgullós" el procediment intern per escollir el pròxim alcaldable del partit

El regidor de JxSTC, Carles Brugaroles
El regidor de JxSTC, Carles Brugaroles | JxSTC
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:25h

"Som Junts, no iguals". Aquest cap de setmana, el regidor de JxSTC, Carles Brugarolas, ha oficialitzat la seva candidatura per competir a les primàries i esdevenir el pròxim cap de llista de la formació local de cara a les eleccions municipals del 2023. En un fil a Twitter, Brugarolas ha reivindicat il·lusionat el seu "compromís de servei a la societat" amb més de 30 anys de carrera dins del món de la política.
  I en aquest sentit, ha afirmat: "la política, o la fas o te la fan". Brugarolas relata que de jove va adonar-se que per ajudar a avançar la societat en positiu, "el camí amb més impacte potencial és el de la política, on petits i grans canvis poden aportar tant per a tothom". 

Així doncs, i amb aquesta premissa en ment, el regidor santcugatenc assegura sentir-se orgullós de participar a les primàries enfront de les visions deJosep Maria Vallès i d'Aitor Arriaga. "Som un sol equip, d'aquest procés sortirem enfortits i cohesionats per assolir en plenitud la nostra funció social", ha asseverat Brugarolas sobre la votació interna del partit "qualitativa i quantitativament més fort" de Sant Cugat.

"Crec que puc representar molt bé la diversitat de maneres d'entendre on som i cap a on anem com a poble i com a país", es postula apel·lant a la innovació i a sumar el màxim de lideratges, talents i vocacions. Tanmateix, respecte a la seva candidatura, enumera: "Aporto experiència pública, privada, docent i política, coneixement transversal, empenta, lideratge, impuls renovador, feina, transversalitat, pactisme, bona gestió, visió, empatia i capacitat per sumar, seguir aprenent i transaccionar". 

En contraposició, el veterà ha carregat contra la gestió deficient dels darrers anys del tripartit (ERC-PSC-CUP) i reclama un "govern a l'alçada de les necessitats i del seu immens potencial per propiciar les millors condicions de vida per a tothom". En la mateixa línia, també ha lamentat que a la ciutat s'hagi aparcat l'agenda independentista
 
Qui és Carles Brugarolas?

Carles Brugarolas va entrar a la política municipal l'any 2011 sota el govern de l'alcaldessa Mercè Conesa (CiU) com a regidor d'Unió Democràtica, arribant a ser tinència d'alcaldia d'Economia. Més endavant, després d'ajudar a fundar l'escissió d'Unió amb la nova formació Demòcrates, l'any 2019 va deixar el grup per sumar-se a la candidatura de Junts on actualment es troba com a regidor a l'oposició.