Cristina Paraira, el nou fitxatge de Josep Maria Vallès per imposar-se a les primàries de JxSTC

"Treballarem perquè Sant Cugat recuperi la seva força en tots els àmbits. Aportem il·lusió, coneixement i bon govern. Tots som necessaris!", s'ha pogut llegir a través d'una piulada

Paraira i Vallès, amb la presidenta de Junts per Catalunya Laura Borràs
Paraira i Vallès, amb la presidenta de Junts per Catalunya Laura Borràs | TW
06 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:39h
S'apropa el final de les primàries de JxSTC i els candidats ultimen els darrers moviments i cops d'efecte a contrarellotge per imposar-se en les votacions d'on aviat sortirà el futur alcaldable del partit. I aquest cap de setmana, la campanada ha estat per a Josep Maria Vallès.

A través de les xarxes socials, el popular aspirant santcugatenc ha anunciat durant el congrés de Junts per Catalunya (JuntsxCat) que la persona número 2 de la seva candidatura és Cristina Paraira. "Treballarem perquè Sant Cugat recuperi la seva força en tots els àmbits. Aportem il·lusió, coneixement i bon govern. Tots som necessaris!", s'ha pogut llegir a través d'una piulada amb "likes" del president del Port de Barcelona, Damià Calvet, de la presidenta de FGC, Marta Subirà, o de la vocal de l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada.
  Paraira, l'enigmàtica regidora de JxSTC que durant mesos havia guardat un estrepitós silenci al llarg de tot el procediment intern, finalment s'ha acabat mullant en la pugna entre Carles Brugarolas, Aitor Arriaga i el propi Josep Maria Vallès. Cal recordar que tota la resta de regidors del partit, inclosa la portaveu Carmela Fortuny, s'han quadrat al darrere de la candidatura del jove Arriaga.