1 de 10
atur

GRÀFIC | Torna a desplomar-se l'atur a Sant Cugat i al conjunt del país

Durant aquest darrer mes de maig s'han registrat 50 persones menys a les llistes locals de l'atur

L'Oficina de Treball del carrer Sepúlveda de Barcelona en el primer dia de vaga al SEPE | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 3 de juny de 2022 a les 12:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sant Cugat continua en ratxa i torna a marcar un nou mínim històric en l'atur. Segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de maig es va tancar amb 2.250 desocupats, cosa que significa tan sols el 5,1% de la població activa -sense contemplar-se la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.


 
 
ATUR VALLÈS OCC

InfogramAquesta nova davallada torna a fer caure la llista de l'atur municipal per quart mes consecUtiu amb 50 persones menys respecte al mes d'abril. Així doncs, es consolida la dinàmica a la baixa que s'ha anat consolidant durant els darrers mesos. Tanmateix, cal destacar que, arran d'aquest últim descens, Sant Cugat aconsegueix tornar a registrar de nou el nombre absolut més baix pel que fa al nombre d'aturats a la ciutat des de l'any 2010.  
No obstant això, en aquesta ocasió la positiva tendència santcugatenca també s'ha reproduït al conjunt de la comarca i del país. Rellevants han estat els resultats de les cocapitals de Sabadell i Terrassa que han registrat un descens absolut en el nombre d'aturats de 561 i 345, respectivament. Rubí, també ha gaudit d'una caiguda de 152 persones en les llistes de l'atur. 


A més a més, aquesta tendència a la baixa també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que s'ha desplomat en més de 1.700 persones; mentre que al conjunt de Catalunya l'atur també ha caigut en gairebé 16.700. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació