1 de 10
Educació

Obert el període per sol·licitar els ajuts per escolaritat i menjador 2022-23

Les subvencions s'atorgaran fins al 16 de juny prioritzant les necessitats econòmiques i socials dels sol·licitants

Les empreses Eurest i Scolarest, filials de la multinacional britànica de serveis de restauració Compass Group, gestiona el servei de menjador de multitud d'escoles del país. | Scolarest
per NacióSantCugat, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 2 de juny de 2022 a les 09:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Obert el període de sol·licituds als ajuts que atorga l'Ajuntament de Sant Cugat en concepte d'escolaritat i de menjador pel curs 2022-23. L'objectiu d'aquestes subvencions és ajudar les famílies amb menor capacitat econòmica per garantir una igualtat d'oportunitats. 

Uns ajuts individuals adreçats a l'alumnat empadronat a Sant Cugat i matriculat entre els cursos de P3 a 4rt d'ESO a escoles finançades amb fons públics i ubicades al Vallès Occidental. 


Aquests, serveixen per sufragar despeses com llibres i material (equips informàtics personals, llicències digitals, o qualsevol altra despesa similar). Per altra banda, els ajuts de menjador serveixen per assumir el cost d'aquest servei de l'alumnat als centres educatius. 

Les subvencions s'atorgaran fins al 16 de juny prioritzant les necessitats econòmiques i socials dels sol·licitants per un valor de 985.000 euros a ajuts de menjador i 225.000 euros a ajuts d'escolaritat. 


Com optar a les sol·licitudsLes sol·licituds es poden presentar a través de via telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament  (www.santcugat.cat/ Seu electrònica/ Tràmits/ Ajuts i prestacions socials) o a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, demanant  cita prèvia a través de www.santcugat.cat/citaprevia o bé trucant al 010, o al 900104941 si es truca des del mòbil o fora del municipi).

 
En el cas de sol·licituds per alumnat que el curs passat sí va tramitar la sol·licitud d’ajut de menjador s’enviarà, al telèfon mòbil que consta a la sol·licitud de l’any anterior, un missatge amb l’enllaç de l'esborrany per a la nova sol·licitud del curs 2022-2023 que es podrà validar o modificar si s’ha produït algun canvi respecte al curs anterior. Aquest tràmit s’ha de fer mitjançant identificació electrònica.

També es podrà fer la sol·licitud via telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament (www.santcugat.cat/ Seu electrònica/ Tràmits/ Ajuts i prestacions socials) o a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, demanant  cita prèvia a través de www.santcugat.cat/citaprevia o bé trucant al 010, o al 900104941 si es truca des del mòbil o fora del municipi).

En cas de necessitar suport per fer el tràmit telemàtic es pot sol·licitar el Servei d’Acompanyament Digital.

 
Participació