El Club de Gimnàstica Rítmica i Estètica arrasa a l'Open Catalunya

Les santcugatenques van aconseguir endur-se dues medalles d'or i una de plata

Les santcugatenques durant la 3a Fase de l'Open Catalunya
Les santcugatenques durant la 3a Fase de l'Open Catalunya | Cedida
NacióSantCugat
01 de juny del 2022

El Club de Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat ha arrasat a la 3a fase de l'Open Catalunya, celebrat aquest passat cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Durant la jornada, les santcugatenques van aconseguir endur-se dues medalles d'or i una de plata.

Malgrat diverses complicacions, l'equip júnior i l'infantil de les "Dreamers" van quedar primeres en les seves respectives proves, mentre que el també infantil "La La Land", va poder esgarrapar una segona posició. Cal recordar que ambdues categories infantils van patir baixes d'última hora i van haver de modificar les coreografies a contrarellotge. "Se la van aprendre i van posar molt bona actitud, i al campionat ho van fer molt bé", ha destacat la responsable d'estètica del grup, Tania Müller.

A partir d'ara, les noies ja miren cap al futur i a partir de juliol tornaran a iniciar els entrenaments per poder començar la nova temporada amb nous elements, moviments, dificultats i coreografies.

A més a més, cal assenyalar que les "Dreamers" participaran en el Campionat d'Espanya que tindrà lloc del 17 al 19 de juny a Cartagena.