Tots els detalls del Concurs d'Arrossos 2022 per la Festa Major

L'esdeveniment torna a canviar d'ubicació i, finalment, tindrà lloc a la Rambla del Celler de Sant Cugat

Una edició del concurs d'arrossos de Sant Cugat
Una edició del concurs d'arrossos de Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat
Redacció
31 de maig del 2022
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:29h

Canvi d'ubicació pel tradicional Concurs d'Arrossos de Festa Major de Sant Cugat del pròxim 3 de juliol. Degut a la prevenció de possibles temperatures excepcionalment altes durant la celebració de l'esdeveniment, l'Ajuntament i els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia han decidit fer marxa enrere i retornar el concurs a la Rambla del Celler, tal com s'havia fet en els darrers anys.

I és que en un primer moment, l'administració local havia proposat el passeig Gaudí però, per tal d'esquivar cancel·lacions d'última hora en cas d'activar-se el Pla Alfa per risc d'incendis forestals, es prefereix jugar sobre segur. "Per evitar canvis inesperats de darrera hora i poder gaudir de l'esperada retrobada amb el Concurs d'Arrossos de Festa Major, recuperem la ubicació i ens (re)trobarem a la Rambla del Celler", ha manifestat la tinenta de Cultura, Esther Madrona.

L'activitat serà de participació lliure i oberta a tothom. No obstant això, caldrà inscriure's prèviament fins al 3 de juny. El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i, en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig amb totes les inscripcions rebudes. Per altra banda, l'entrega de premis i el concert final tindrà lloc al Parc de l'Arborètum.

Pots consultar totes les bases del concurs, aquí:
 

Bases Concurs Arrossos 2022 Festa Major de Sant Cugat by Sergi Baixas on Scribd