Clara Koppenburg, guanyadora de la 3a edició de la reVolta

Les catalanes Benito i Nerlo han rematat el podi de la prova ciclista femenina de la Volta Ciclista a Catalunya

Clara Koppenburg en el moment de creuar la meta a l'avinguda del Pla de Vinyet
Clara Koppenburg en el moment de creuar la meta a l'avinguda del Pla de Vinyet | Albert Canajelo - Aj. de Sant Cugat
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:29h

Clara Koppenburg s'alça amb la medalla d'or de la 3a edició de la reVolta. Sant Cugat, que ha tornat a ser aquest diumenge l'epicentre de la Volta Ciclista a Catalunya femenina, ha aplegat a una vuitantena de ciclistes professionals d'arreu del país i del món.

Tanmateix, la ciclista alemanya de l’equip Cofidis ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat davant de la catalana Mireia Benito i Aurela Nerlo, de l’equip català Massi-Tactic, al llarg dels exigents 97 quilòmetres "trenca-cames" que han tingut lloc per les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat, l'Anoia i l'Alt Penedès.

"Tenia moltes ganes de guanyar; les meves companyes han fet una gran feina per mi i volia aconseguir-ho. És una victòria que em dona molta confiança per les properes grans curses que tenim al calendari", ha celebrat Koppenburg contenta del terreny que acaba de recórrer. "Espero tornar i defensar el meu dorsal 1", ha afegit amb ganes de participar de la pròxima edició catalana. 

En aquesta línia, amb aquesta tercera edició, la reVolta ha consolidat el seu lloc en el calendari del ciclisme femení amb una seu i identitat pròpia a Sant Cugat, punt d’inici i final d’un recorregut atractiu que ha reunit un any més un important pilot de ciclistes elit i sub23 de fins a 15 països.