Sant Cugat recupera la «Nit en Blanc»

El pròxim 11 de juny, s'ompliaran els carrers de la ciutat fins a mitjanit amb multitud de promocions comercials, actuacions musicals, degustacions, balls i sortejos

Una edició de la Nit en Blanc
Una edició de la Nit en Blanc | Sant Cugat Comerç
Sergi Baixas
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:10h

Després de dos anys de pandèmia, el pròxim dissabte 11 de juny el comerç local santcugatenc recuperarà "La Nit en Blanc". La 9a edició del popular esdeveniment organitzat per Sant Cugat Comerç tornarà a omplir els carrers de la ciutat fins a mitjanit amb multitud de promocions comercials, actuacions musicals, degustacions, balls i sortejos en un ambient festiu.

"La ciutat espera amb moltes ganes l'arribada de La Nit en Blanc i poder tornar a gaudir de la nit més màgica de l'any", ha assenyalat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernàndez. "Estem segurs que l'edició d'enguany serà tot un èxit", ha augurat sobre els aparadors que lluiran un fanalet blanc com a símbol de la iniciativa.

Cal assenyalar que aquest 2022 més d'un centenar de comerços associats participaran de l'esdeveniment. Segons l'entitat, molts d'aquests locals oferiran activitats com degustacions de productes, còctels, copes de cava, espais de jocs per infants, etc... Tanmateix, com és tradició, durant la jornada també es realitzarà una desfilada de moda de nens i nenes al carrer Castellví i s'organitzaran concerts en petit format. 

Des de Sant Cugat Comerç recomanen portar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca" o utilitzar l'app per poder gaudir dels màxims avantatges i animen a la ciutadania a vestir de color blanc com a mostra de suport a la jornada. Pots consultar aquí quins són els establiments adherits a l'edició d'enguany.